9 Şubat 2017 Perşembe

KİTAPLA_MOLA II AYLARDAN AŞK BLOG TURU KİTAP YORUMU


Herkese kocaman Merhaba ve Sevgiler 😘

Günler geçti aylar geçti . Ancak Aylardan Aşk namı değer Sancaktarlar serimiz hiç bitmed ve bitmeyecek. 

KİTAPLA_MOLA kızları olarak sevgililer gününe hızla giderken seçtiğimiz en anlamlı kitabın turu ile sizlerleyiz. 

Aspendos Yayınları farkı ile yeni baskıya giren Meral Kır kaleminden çıkmış ilk kitap Aylardan Aşk yine bizim gözbebeğimiz. 

Peki biz bu Tur için ne planladık neler yapıyoruzu yukarıdaki Kitapla Molaya tıklayarak takip edebilir ve kitabımızı daha yakından tanıyabilirsiniz. 

Yorumuma alıntılarıma geçmeden önce sevgili Kır kardeşlerin başlıcası Serpil Kır'ın Seri İncelemesini öncelikle incelemenizi tavsiye ederim 😉😃






Meral Kır kaleminden çıkmış 3 kitabı okumuş biri olarak söyleyebilirim ki ben hala Yağız ve Tanemciyim ✨

Peki bu Tanem kim ? Yağız kim ? diye sorarsanız hemen şöyle söyleyeyim. 

Yağız Aslan
Doktor civanımmm *.*
Buzlar prensim
Cileli bülbülüm
Başarılı Erkek
Adam !

Bunları kazıyın aklınıza ;
Sonra mı ?

Aşk'ın Yağız hali
Tanem'in kalbindeki fırtınanın sebebi
Herbir kelimesi hançer etkisi
Romantizm'in ayaklı hali ! 


(Tanem Sancaktar için yüzgörümlülüğü istiyorum . Merak Edin ve İnstagrama bu Tanem kimdir? diye bol bol bakın :) )




Tanem Sancaktar

Uyuyan Güzel
Masum şeytan (Kusura bakma Meral Kır ama bunu yazmam gerekiyordu )
Yağız'ın buzlarını eriten ateş
Aşkı için gözleri kararan
Kendinden emin
Yaşadıklarına gögüs gerek
Sancaktarların prensesi





''Yüregimi paramparça eden, nefesimi kesen,bogazımı düğümleyen bu aşkı istiyordum.Yazğımda vazgeçmek varsa bunu bana seçtirme.Kaderim ayrılıkla sonuçlanacaksa isyanımı bağışla Allah'ım''

Tanem geçirdiği kaza ile bilincsiz bir şekilde bir Eylül günü Yağız'ın bulunduğu hastaneye getirilir. Bilinçsiz yılları gerisinde bırakan Tanem herşeyden habersiz uyurken Yağız onun üzerinde ilk kez denediği tedavinin sonuçunu takip etmek için bir gün bile Tanem'in yanından ayrılmaz. 
Herşey yolunda giderken artık uyanma zamanı gelmişken bir anda Tanem'in durumunu kötüye gidince Yağız bu işin içinde birşeylerin yanlış gittiğini farkeder. 
Sırlarla dolu Sancaktar ailesine Tanem sayesinde bir kere adım atan Yağız için kaçış yolu artık yoktur. 
Kimin ? Neden yaptığını bilmediği farklı ilaçların Tanem'e verildiğini ve yavaşca genç kadının ölümüne sebep olmasını sağlayacak bu ilaçlar uyuyan güzelimiz için aslında basit bir kaza olmadığını göstermektedir. 

Neyse ki bizim kurtarıcı prensimiz Yağız'ımız uyayan güzelimizi uyandırmayı başarır ancak Tanem uyuduğu zaman dilimi içerisinde hiçbir hareket fonksiyonunu kullanmadığı için zor zamanlar geçirdiği yetmezmiş gibi hafızasını da kaybetmiştir. 

Sancaktarlar birbir Tanem'e anılarını anlatırlarken göstermek için getirdikleri resimlerinde yırtılmasıyla Yağız'ın tahammülü taşmış ve Tanem'i kanatları altına almıştır. 
Deneyi, hastası olan Tanem bu kanatlar altında aşk ile karşılaşmış Yağız'ın saklandığı geçmişindeki buzları eritmeye yetmiştir. 

''Yağız'sız her gün ölmek yerine , bir kere ölmek isyansa;bu isyana dur demeye Tanem'in gücü yetmezdi.''




Sırlarla dolu Sancaktarlar'ların her birine bir bir itinayla inan sevgili yazar Meral Kır sizi Doruk ve Asya ikilisininde aynı anda etkisine alıyor. 

Tanem'in kardeşi Asya , Yağız'ın dostu Doruk *.*
2.Kitap Aşkı Seçtim kitabında bu muhteşem ikiliyi okuyacaksınız ama size kötü haber eger hala almadıysanız Aylardan Aşk kitabını alacağınız zaman Aşkı Seçtim'i de mutlaka ekleyin. Final bölümünde ki tek bir cümle yüzünden kitap bittiğinde saçınızı başınızı yollabilirsiniz:) 
Yazarımızın kitabı yüzünüzde tokat hissi yaratabilecek cinsten :) 

''Sorunsuz ,mükemmel bir hayat vermeyi vaat edemem sana ama seni son ana kadar seveceğime,ellerini hiç bırakmayacağıma söz veriyorum''

Tanem'in kaza geçirme sebebini ögrenmek için hararetle çevireceğiniz sayfalar , Yağız'ın neden buzlar prensi olduğunu ögrendiğinizde yutkunamayacak kadar gözlerinizin dolacağı, Tanem ve Yağız'ın aşkını satır satır notlar alacağınız, herşeyden öte finalinde yapma bunu yapma diye bağıracağınız bir kitapla sizi başbaşa bırakıyorum :)

Daha ne söyleyebilirim ki



Aylardan hep Aşk olsun ,Hep Aşkı Seçin, Yolunuz Aşka Düşsün, Aşkın Kokusunu Almayı hiç bırakmayın 😃✨✨🌠

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder