6 Mayıs 2014 Salı

Sana Kapıldım - Laurelın Paıge kitabıyla yeniden karşınızdayım :)


Kapağının fazla cesur olmasıyla baya bir eleştirdiğim ve hala acaba eleştirsem mi dediğim kitaplardan bir diğeri de Sana Kapıldım kitabıdır.
İçeriği beni korkutmasına rağmen, kitap sektöründe hızla yükselmekte olan erotik romancelar arasında bence en masumlarından biri ^.^

Kitabımızın konusunu öğrendikten sonra detaylı yorumuma geçeceğim. 



                                                                 SANA KAPILDIM ARKA KAPAK YAZISI
İnsanları gizlice takip etmek ve hakkında yasaklama emirlerinin çıkarılması Alayna Withersın geçmişinin bir parçasıydı. İşletme üzerine yüksek lisansını eline alan Alayna, kendi geleceğini çizmişti. Çalıştığı gece kulübünde yükselmeyi hedefleyecek ve saplantılı aşk sorununu tetikleyecek her türlü erkekten uzak duracaktı. Müthiş plan. Ama Alayna gece kulübünün yeni sahibi Hudson Piercei hesaba katmamıştı. Geçmişteki dürtülerini kontrol altında tutmak isteyen Alayna, akıllı, zengin ve yakışıklı tiplerden hep uzak durmaya çalışmıştı. Ama Hudson onu bir kere gözüne kestirmişti. Alaynayı yatağında istiyordu ve bunu açıkça belli etmişti. Reddedemeyeceği bir iş teklifinde bulununca Alayna için Hudsonı görmezden gelmek imkansız hale gelmişti. Gittikçe onun dünyasına çekiliyor, çekimine kapılıyordu. Hudsonın karanlık sırrını öğrendiğinde ise kapılabileceği en kötü adama aşık olduğunu öğrenmesi için çok geç olacaktı. Belki de kusurlu geçmişleri birbirlerini iyileştirmeleri ve sonunda hayatlarında eksik olan aşkı bulmaları için onlara bir fırsat tanıyacaktı.

 SANA KAPILDIN KİTAP YORUMUM

Sana kapıldım orjinal kapak olarak sunularak , Elf yayınlarının cesaretini göstermiştir. Ancak şahsi düşüncem bu kadar içeriğini yansıtmayan bir kitap kapağıyla karşılaşmadım . İnsanda kitabın ilk sayfasından son sayfasına kadar erotizm yansıtacağı izlenimi sunarken aslında bir çok historical romance da karşılaşabilecegimiz sahnelerden bir kaç taneydi ... Yazarın kalemi mi beni böyle olumlu hale getirdi bilmiyorum ama ben kitabı sevdim :)

Facebook resmi sayfasımızda paylaştığım görselde çeviri ve edisyon hatalarına rastladıklarına değinmişti takipçilerimiz .EVET ! edisyon hataları gözle görülür nitelikteydi. Yayınevine bu konuda daha dikkatli davranmalarını rica ediyoruz. 
 Arka kapak yazısı neredeyse tamamen kitabın kısa bir özeti niteliğinde. İyi bir dereceyle mezun olmasına ragmen barmen olarak yaşamına devam eden ve kendini takıntılı ilişkilerden kurtaramayan Alayna bu hastalıklı ilişkilerinden kurtulmak için günlük ilişkiler yaşamaktadır. Ancak çalıştığı barı satın alan Hudson Pierce onun tüm çabalarını yok edecektir. Çünkü Hudson'un tek istediği Alayna'dır ve ona ihtiyacı vardır. Hayatında tek yaşayan akrabası abisininde Alayna'ya karşı dışlamaları sonucunda parasız kalan Alayna çaresiz kalır. Hudson 'un ailesini kandırması için bulunduğu yalancı sevgililik teklifine karşı koyamaz.( Evet hep bildiğimiz senaryo ama olay aslında hic okumadığımız gidişlerle çevrili ) Hudson'un Cadı annesiyle başa çıkabilecek tek kişi Alayna'dır. Ancak unuttuğu birşey vardır ki kendisi gibi geçmişi hiç parlak olmayan bir adamla karşı karşıyadır. Hudson , kadınları parmagında oynatıp bırakmayı oyun haline getirmiş bir adamdır. 


Bu yalancı sevgililikte her şey serbest ancak Aşk yasaktır. Alayna'nın takıntılı bağlılığı peki aşık olmamasını sağlayabilecek mi ?
Hudson bu oyun bittikten sonra tüm diğer kadınlara yaptığı gibi Alayna'dan vazgeçebilecek mi ?

Kitap tam bir yarıda kalmışlık hissi vermediği için 2.kitap da nelerle karşılaşacağımızı merak etmiyor değilim. 

Benim begenimi kazanan bir kitaptı .2.kitabı beklemekteyim :) 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder