11 Temmuz 2013 Perşembe

Pamela Clare - Teslimiyet kitabının yorumu.. Aşkın Ateşiyle yanmaya hazır mısınız ?

The MacKinnon's Rangers Serisi

1.Kitap : Teslimiyet
2.Kitap : Günahkar
3.kitap : Defiant (Çevrilmedi.)


3.5 günlük tatilimde bana yol arkadaşı ve ev arkadaşı sahil dostum kısacası herşeyim olan Pamela Clare
Teslimiyet kitabına hak ettiği yorumu nasıl yapmalıyım inanın bilmiyorum :) Çünkü bu kitaptaki aşk dikkat edin ateş çıkarabilir .

Kitabın orjinal kapakları 





Kitabın Koridor Yayınları'ndan çıkan kapağı

Şimdi Gelelim kitap Yorumunaaa :)

Uyarı : Bu kitap sizi aşık edebilir , aşıksanız sevgilinizden ayırabilir. Bu kitabı okuyanlar uzun süre doktor tedavisi görebilir :) Söylemedi demeyin :)

Şimdi uyarımızıda yaptığımıza göre bu Teslimiyet kitabı neden mi harika ? Çünkü kitaptaki aşk gerçekçiliği taşıyan duygularla kaplı.. Çok istediği bir kadın nefesi kadar yakınında ama siz ona dokunmaya bile kıyamayan bir adamı okuyorsunuz . Açıkcası beni Ian'ın aşkı yedi bitirdi. 

Kitabın içeriğine azıcık değinmem gerekirse ; Ian işlemediği bir suçtan dolayı İngiliz kraliyetine komando oldu çünkü o ve 2 kardeşi (Morgan , Cannor ) dövüş konusunda gerçekten çok yetenekliydiler. Annie ise babasının ölümü nedeniyle annesiyle amcasının yanında kalıyordu ancak görmemesi gereken birşeyi görene kadar hayatı gerçekten müthişti. Amcası annesine tecavüz edip boguyordu ve ertesi günü annesinin ölüm haberi geldi. Amcası Annie'ye her ne kadar annesinin merdivenden düştügünü söylesede gerçegi Annie biliyordu . Bu yüzden kaçmaya çalıştı ancak amcası Soylu ismini lekeletmemek için Annie 'yi hırsız gibi gösterip hırsızın ''H''sini damgaladı. Annie köle olmuştu soylu isminin artık hiç önemi kalmamıştı. Kızılderililerin malikaneye baskınları sırasında Annie kaçmaya çalıştı ama ormanda yakalandı ve Kızılderililer onu hem dövdü hemde tecavüz ediceklerken Benim canım biricik IAN'ım geldi veee tabiki kızımızı kurtarır. Bir komando olarak bu hareketinin cezasını çekicegini bildigi halde Annie'yi kendi yaşadığı (tutsak oldugu) kaleye götürmeye yemin ediyor .Zorlu koşullar bir kaç gün geçiriyorlar tabi IAN ısınmak için (bence bahane ) bizim kızımızla falan uyuyor :) Kaleye geliyorlar tabiki Ian'ı mahkum eden 
Wentworth IAN'ımı kırbaçlatıyor hemde 100 kırbaç :) Adam delik teşik tabe Annie ona bakıyor ve hızla Ian iyileşiyor . Bunu fark eden doktor Annie'yi yardımcısı yapıyor .Annie zevkle Komondoların yaralarıyla ilgileniyor. Tabi Ianlada ilişkiyi ilerletiyor . Uzaktan uzaktan sadece 2 öpücükle yetiniyorlar . :) Wentworth bu kızın basit bir kız olmadıgını biliyor bu yüzden çiftimize musallat oluyor :)
Bakalım bu kitaptaki Aşk herşeyin üstesinden gelebilcek mi ?
NOT: okuduğum kitaplar arasında en güzel son veren kitaplardan 3.sü :)
Not : +18 ögeler vardı. Bence +18 den küçükler okumamalı. 


Kitabın arka kapak yazısı
"Dolu dolu bir aşk hikayesi... Gerçekçi karakterler, yakıcı kimyası ve olağanüstü olay örgüsüyle kaçırılmaması gereken bir kitap."
-Publishers Weekly-

İtinayla seçilmiş bir grup savaşçı... İskoç atalarının cesaretine ve vahşi doğada onlarla yaşayan Kızılderililerin gizliliğine ve kurnazlığına sahiplerdi. Sınırların, yasakların olmadığı savaşta Fransızlarla dövüşürken yeni bir onur nişanı aldılar, yeni bir nesli başlattılar.

Iain MacKinnon İngiliz kraliyetine hizmet etmek zorunda bırakıldı ama vicdanı onu Abenakilerin elinde kaçınılmaz bir ölümle karşı karşıya kalmış güzel bir kadını kurtarmak için harekete geçirdi. Emirlere karşı çıktı; kardeşlerini, adamlarını ve görevini tehlikeye attı... Bir kadın için. Ama Annienin tatlı vücudunu kollarıyla sararken hiç pişmanlık duyamıyordu. Kadının ondan bir şey sakladığını hissetse de kalbine engel olabilmek için çok geçti. Aşkta ve savaşta öyle anlar olur ki yapılabilecek tek şey... Teslimiyettir.



Keyifli okumalar dilerim :)

2 yorum:

  1. bende yeni bitirdim , 2 günde bitiverdi ,kitabı okumaktan bütün işlerim kaldııı o kadar beğendim kiii,yazarın okuduğum ilk kitabıydı ,yazma dilini de sevdim ve tabikii Iain cannndır can :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu kitabı çok okumak istedim fakat bulamadım sizden ricam kitap sizde mevcutsa satın almak isterim

      Sil