25 Nisan 2013 Perşembe

Judith McNaught - Kusursuz Yorumum .. Herkes hayatında Zach gibi kusursuz bir adam ister :)


Öncelikle uzunca bir Teşekkür yazısı yazmak istiyorum .) Bana Judith sevdiren Judith ile tanıştıran ve elime zorla kusursuzu veren Asi'ye Kır ve Serpil Kır (Kitap Rüyası Adminleri :) Link burda  https://www.facebook.com/pages/Kitap-R%C3%BCyas%C4%B1/194184983967453?fref=ts ) size Çoooooook çook teşekkür ederim.. Judith'in öyle güzel bir kalemi var ki gerçekten aşkı da tutkuyu da nerede kesmesi gerektiğini ve nerede yazması gerektiğini bilen ve muhteşem bir şekilde sunan bir yazar..Okuduğum 3 kitabının da kesinlikle sonları işte bu ya herkes senin gibi harika bitiş yapmayı ögrensin yazar olmadan önce illa judith okusun demek geliyor :) Kesinlikle harikaydı muhteşemdi unutmayacağm ve herkese tavsiye edebilceğim kitaplardandı Kusursuz..
Kusursuzun Kusursuz Kapağı <3<3 

Konumuza gelecek olursakta Zack ailesini kaybetmiş ve babannesi tarafından büyütülür ancak kardeşi Jamie ölünce bu suç Zack den bilinir ve Babannesi Zach'i evden kovar.. Geçen uzun senelerde Zach senaryo yönetmeni olur ve tekrar eski zenginliğine kavuşur. Racheal adında bir kadınla evlenir tam hayatım yola girdi derken karısını aldatırken yakalar.. Ancak yeni Filminde Racheal ve aldattığı adam oynamaktadır bu yüzden Zach son kez dayanır .. Senaryoda gecen vurulma sahnesinde kuru sıkı silah aslında gerçektir ve Racheal ölür .Tabi ki buda Zach den bilinir ve Zach 40 yıl suçsuz yere hapse mahkum edilir.. 

Hiç anlamıyorlar suçluyla suçsuzu şu tip hiç suç işler miiiiiii ?


Hapiste tanıştığı arkadaşı sayesinde kaçmayı başarır ama bazı aksilikler yüzünden arabaya ihtiyacı vardır ve Julie'yi rehin alır. Julie ilk zamanlar korkup kaçmaya çalışsa da geçen zamanlarda Zachin suçsuzluğuna inanır ve ona aşık olur..

Bu gif bana Julie'nin kaçıcağı zamanları hatırlatıyor . He birde kaçmaya çalıştığı :)
Bu kızda hiç kadir kıymet bilmiyor yaaaa




Kitabımız buradan sonra kesinlikle bol maceralı geçiyor hele son 50 sayfada nefes bile alamayacak hale geleceksiniz.. 

Judith okumayanlara tavsiyemdir.. Bence Judith tanımak için Harika bir kitaptı..


Keyifle okuyunuz :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder